28 Ağustos 2013 Çarşamba

Tolga Han Dans: Hobi Sınıflarımız

Tolga Han Dans: Hobi Sınıflarımız: MEB Seminer kursu programlarının uygulandığı HOBİ sınıflarımız, 7′den 70′e her yaş grubuna göredir. Hobi olarak dans öğrenmek isteyenler...

21 Ağustos 2013 Çarşamba

Çocuk ve Velilere Özel Sınıflarımız


Çocuklar için kurslarımız sadece Cumartesi veya Pazar günleridir. Tercih edeceğiniz güne göre haftada bir gün 1 saat 30 dakikadır.
Cumartesi veya Pazar Kurs Saatlerimiz:
4-5-6 yaş için:         10:30 - 12:00 arası
7-8-9 yaş için:         12:00 - 13:30 arası
10-11-12 yaş için:   13:30 - 15:00 arası
13-14-15 yaş için:   15:00 - 16:30 arası
Çocuk Sınıflarımız İçin Ücretlendirme:
Çocuk sınıflarımız indirimli olup, 32 haftalık program uygulanmaktadır. Ödemelerde kredi kartına 8, nakit ödemelerde ise 4 taksittir. Çocuk sınıfları kursumuz 32 hafta sürmektedir toplam ücreti 880 TL + KDV'dir ödeme taksitlerimiz 176 x 5 = 880+ KDV'dir

Veli Hobi Sınıflarımız

Çocuklarını kursa getiren velilerimiz için açılan sınıflardır. Velilerimiz isterlerse çocuklarının katıldığı kurslarla aynı saatlerde veliler için açılan ayrı bir sınıftaki HOBİ sınıflarımıza katılarak zamanlarını değerlendirebileceklerdir.
Veli HOBİ sınıflarımızın ücreti indirim olup Aylık 100 TL + KDV'dir (Normal HOBİ sınıflarımız aylık 140 TL + KDV'dir)
2012-2013 Eğitim Döneminden Çocuk Sınıflarımızın sene sonu gösterilerinin videoları


























Dans et, Dansla zayıfla ve Uzun yaşa tıklayınız...  


KAYNAK : http://www.tolgahandans.com/cocuksiniflari.html

16 Ağustos 2013 Cuma

M.E.B. Usta Dans Öğreticisi Yetiştirme Kursu Başvurusu


Dünya Toplum Danslarını Türkiye'de sevdiren Dansın efsane ismi Tolga Han yönetiminde kariyerli ve tecrübeli dans usta öğreticileri ile en iyi eğitimi ve diğer hizmetleri alabileceğiniz kursumuzda dansa olan sevginizi ciddiyet ve samimiyetle bütünleştirdiğimiz keyifli bir ortamda sizde MEB diplomalı Usta Dans Öğreticisi olabilme isteğinizi hayata geçirebilirsiniz.
Dans sanatında AMATÖR olarak iyi bir KARİYER edinmek istiyorsanız veya dansı kendinize bir MESLEK olarak görüyorsanız, hedefleriniz de Usta Dans Öğreticisi olmak varsa T.C. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı KURS BİTİRME BELGESİ alabileceğiniz kursumuzun sınıflarından birisine katılmalısınız.
1- M.E.B. Usta Dans Öğreticisi Yetiştirme Kurslarının sınıf kontenjanı 16 kişiliktir.
2- Kontenjanlarımız dolduktan sonra sınıflarımız açılarak eğitime başlamaktadır.
3- M.E.B Usta Dans Öğreticisi  Yetiştirme  Kurslarının eğitim müfredatı 160 ders saatidir.
4- M.E.B Usta Dans Öğreticisi  Yetiştirme  Kurslarının eğitim süresi 32 haftadır.
MEB Usta Dans Öğreticisi Yetiştirme Kursu İçin Kurs Programı ve Ücretlendirme:
1-) 2013-2014 Eğitim Dönemi içerisinde açılacak olan Latin Amerikan Dansları kursu haftada 2 gündür ayrıca 1 günde pratik dersi vardır. Ders günleri:  Çarşamba günleri, Saat: 20:00-22:00 arasında Dans Sporu Latin Danslarından - Rumba, Cha-Cha, Jive,Pasadoble, Samba danslarının eğitimi İngilizce ve Rusça olarak verilmektedir. Cuma günleri ise, Saat: 20:00-22:00 arasında Sportif Sosyal Danslarından Salsa, Merengue, Bachata danslarının eğitimi Türkçe ve İspanyolca olarak verilmektedir. Ayrıca pratik dersleri Cumartesi Saat: 19:00-20:00 arasındadır.
M.E.B Usta Dans Öğreticisi Yetiştirme Kursu Toplam Ücreti 2400 TL (KDVdahil)'dir. Kredi kartına 8 taksit yapılır. Kurs kayıtlarında 300TL 1 aylık ücreti kapora olarak alınır. Bakiyesi 2100 TL kurs başladıktan sonra 420 x 5 taksit olarak alınır.
2-) 2013-2014 Eğitim Dönemi içerisinde açılacak olan Sportif Sosyal Danslar Arjantin Tango kursu haftada 2 gündür ayrıca 1 günde pratik dersi vardır. Ders günleri:  Çarşamba günleri, Saat: 20:00-22:00 arasında Arjantin Tango, Tango Vals, Milonga, Nuevo Tango danslarının eğitimi Türkçe olarak verilmektedir. Perşembe günleri ise, Saat: 20:00-22:00 arasında aynı program uygulanmaktadır. Ayrıca pratik dersleri Cumartesi Saat: 19:00-20:00 arasındadır.

M.E.B Usta Dans Öğreticisi  Yetiştirme Kursu Toplam Ücreti 2400 TL (KDVdahil)'dir. Kredi kartına 8 taksit yapılır. Kurs kayıtlarında 300TL 1 aylık ücreti kapora olarak alınır. Bakiyesi 2100 TL kurs başladıktan sonra 420 x 5 taksit olarak alınır.
3-) 2013-2014 Eğitim Dönemi içerisinde açılacak olan Latin Amerikan Dansları kursu haftada 2 gündür ayrıca 1 günde pratik dersi vardır. Ders günleri:  Salı günleri, Saat: 20:00-22:00 arasında Dans Sporu Latin Danslarından - Rumba, Cha-Cha, Jive,Pasadoble, Samba danslarının eğitimi İngilizce ve Rusça olarak verilmektedir. Perşembe günleri ise, Saat: 20:00-22:00 arasında Sportif Sosyal Danslarından Salsa, Merengue, Bachata danslarının eğitimi Türkçe ve İspanyolca olarak verilmektedir. Ayrıca pratik dersleri Cumartesi Saat: 19:00-20:00 arasındadır. NOT :  Salı perşembe kursumuz Çarşamba-Cuma Kursumuzun kontenjanı dolduktan sonra açılacaktır.
M.E.B Usta Dans Öğreticisi  Yetiştirme  Kursu Toplam Ücreti 2400 TL (KDVdahil)'dir. Kredi kartına 8 taksit yapılır. Kurs kayıtlarında 300TL 1 aylık ücreti kapora olarak alınır. Bakiyesi 2100 TL kurs başladıktan sonra 420 x 5 taksit olarak alınır.
160 Ders saatlik kursumuzu bitirerek alacağınız kurs bitirme belgesi dünyanın tüm ülkelerinde geçerlidir.
M.E.B. Usta Dans Öğreticisi Yetiştirme Kursumuzu Bitirerek Diploma alan kursiyerlerimiz.

MEB Sınıfları



Çocuk Sınıfları



Hobi Sınıfları



Dünya Toplum Dansları için tıklayınız...

M.E.B. Usta Dans Öğreticisi Yetiştirme Kursu Başvurusu Formu


15 Ağustos 2013 Perşembe

Dans et, Dansla zayıfla ve uzun yaşa




DANS ET UZUN YAŞA Dünyanın dört bir yanında araştırma yapan uzmanlar hayatı daha keyifli kılabilmenin, ömrü uzatabilmenin yollarını arıyor. Ve sonuçta hemen hemen hepsi aynı öğütleri veriyor: Dans edin, az ve sağlıklı yiyin, gülün.
"HAYATI daha keyifli yaşamak, daha mutlu olmak, uzun, sağlıklı ve istediğiniz gibi bir yaşama sahip olmak istiyorsanız aşağıdaki tavsiyeleri muhakkak okuyun." New England Tıp Dergisi tarafından yayımlanan bir makale bu cümleyle başlıyor. Ve uzmanlar mutlu ve keyifli bir hayat giden yolda ilk yapılması gereken şeyin dans etmek olduğunu vurguluyor. Bu güne kadar önerilen onlarca "şey" arasında pek de sık rastlanmayan bu öneri, dergide yer alan makaleye göre tam 21 yıllık bir araştırmanın sonucu.
ARKADAŞLAR ÇOK ÖNEMLİ
Araştırmaya göre, dans ve oyunlar sayesinde insan zihinsel olarak büyük gelişme sağlıyor. Ayrıca bu aktiviteler birçok kişinin korkulu rüyası olan bunamayı da engelliyor. Dansın dışında haftada en az iki yada üç kez arkadaşlarla öğle yada akşam yemeği yemek de uzun süreli gençliğin ve kalp sorunlarından uzak kalabilmenin de formülü.
GÜLÜCÜĞÜ EKSİK ETMEYİN
 İyi bir yaşam için üçüncü öneri ise az yemek yemek. Az yemek ve şekerli yiyecekler yerine meyveleri tercih etmek de kişinin yaşlanmanın önüne geçebilmek için uyabileceği basit kurallar arasında. Böylece; örneğin kemikler daha uzun süre dayanıklı olarak kalıyor, saçlar daha geç beyazlaşıyor.
Yine iyi bir yaşam için bir başka basit öneri de gülücüğü yüzden eksik etmemek. Evet sadece gülmek. Pozitif düşünmek kişinin  daha sağlıklı olmasını sağlıyor. Gülen ve hayatta mutlu olunacak yanlar bulmayı başarabilen kişiler daha uzun süre yaşıyor. Her gün en az 30 dakikalık bir egzersiz programı da kalp, kemik ve zihinsel sağlığı için olmazsa olmazlardan.
Bütün bunları yapabilen kişilerin yaşamdan korkması için hiçbir neden kalmıyor.

Kaynak ( http://www.tolgahandans.com/ )